Zeswekendienst

zaterdag 31 augustus, 19.15 uur

Zaterdag 31 augustus luisteren we om 19.15 uur in de kerk van St. Joost de zeswekendienst van ons lid Peter Beunen op.

Bloemenactie

vrijdag 6 september, vanaf 16.00 uur

Op vrijdag 6 september komt Fanfare St. Judocus vanaf 16.00 weer langs alle deuren in St. Joost voor de jaarlijkse bloemenactie.

Uitwisselingsconcert

zondag 29 september

Mogelijk vindt op zondag 29 september een uitwisselingsconcert plaats met Fanfare Ons Genoegen Oirlo. Deze datum is nog onder voorbehoud.

Jeugd Play-in

zondag 3 november

Op zondag 3 november neemt de jeugdfanfare deel aan de Jeugd Play-in van de gemeente Echt-Susteren in Nieuwstadt.

St. Maarten

zondag 10 november, 19.00 uur

Zondag 10 november levert de fanfare een muzikale bijdrage aan de St. Maarten's activiteit georganiseerd door het Jeugdwerk.

Intocht Sinterklaas

zondag 24 november, 13.00 uur

Op zondag 24 november luistert de fanfare de intocht van Sinterklaas in St. Joost muzikaal op.

St. Judocusviering

zaterdag 14 december, 19.15 uur

De jaarlijkse feestavond van de fanfare, voorafgegaan door het opluisteren van de H. mis.

Speeldag Myouthic

zondag 15 december, 13.00 uur

De jaarlijkse speeldag, waar alle leerlingen van de fanfare zich presenteren, vindt dit jaar plaats op zondag 15 december in het Patronaat in St. Joost.

Opluisteren kerstmis

dinsdag 24 december

Het is inmiddels traditie dat de jeugdfanfare op kerstavond de gezinsmis opluistert in de kerk in St. Joost.