voorspeeldagen jeugdfanfare

Onze dirigent

Evelyn DirixEvelyn Dirix (1982) is sinds november 2015 dirigent van de jeugdfanfare van Fanfare St. Judocus. Ze is getrouwd en heeft één dochter. Muziek (Koninklijke Harmonie Walram’s Genootschap Valkenburg), tuin, wandelen en fotografie zijn haar hobby’s.

Evelyn groeide op met de muziek van Harmonie Wilhelmina Wolder, waar ze op 4-jarige leeftijd begon met theorie en blokfluit, enkele jaren later gevolgd door de dwarsfluit en piano. Ze ging bouwkunde studeren, maar de muziek bleef roepen. Nog tijdens deze studie werd Evelyn gevraagd als vervangend docent dwarsfluit door de muziekschool Kerkrade. Dit bleek zo leuk te zijn, dat zij - naast studie en parttimewerk - sinds 2001 les geeft bij diverse muziekverenigingen. Ondertussen besloot Evelyn ook haar oude droom te gaan verwezenlijken en volgt zij privé-onderricht HaFa-directie. Zij is nog altijd zeer gemotiveerd zich verder te ontwikkelen.

Als dirigent en docent is Evelyn momenteel (2015) verbonden aan vijf muziekverenigingen.